Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Un somni fet orquestra
Amb Daniel Harding i Christian Gerhaher

Descripció

20170326- Daniel Harding

Fitxa artística

Gustav Mahler Jugendorchester
Christian Gerhaher, baríton
Daniel Harding, director

Programa

Berlioz: Les nuits d'été
Schumann: Simfonia núm. 2 en Do major, op. 61

Detalls

La Gustav Mahler Jugendorchester és la culminació del somni d'un idealista, Claudio Abbado, que el 1986 va fer realitat aquesta orquestra de joves vinguts de tot Europa. Considerada avui la base ideal perquè els nous talents del continent tinguin la seva primera gran experiència orquestral, la Gustav Mahler Jugendorchester és ja habitual de grans festivals com Lucerna, Salzburg i els Proms londinencs, i bona part dels seus antics membres són avui en dia titulars de les grans orquestres europees. Una selecció rigorosa a partir de més de 2.000 sol·licituds anuals i una feina artística sempre impecable són els dos elements clau que han convertit aquesta orquestra en una referència arreu del món per la seva qualitat i entusiasme. Sota la batuta del gran Daniel Harding, el programa d'aquesta nit és un recorregut exquisit per la música del nostre continent, amb una peça central, les poètiques Nuits d'été d'Hector Berlioz en una versió de ben segur diferent gràcies a la veu del baríton Christian Gerhaher.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 26 Març 2017
    Dg
    18:00 h
    Sala de Concerts
    Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.

Informació de l'obra

Preus:de 25 a 75 €
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir