Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Txaikovski i Beethoven

Descripció

Tchaikovsky and Beethoven

Detalls

La genialitat de Txaikovski i la força de Beethoven arriben aquest Nadal.

El món de la infància, la màgia i la fantasia es combinen en la primera part del programa amb la suite del Trencanous de Txaikovski, el ballet nadalenc per excel·lència. En aquesta versió per a concert, que es va estrenar i va aconseguir la fama fins i tot abans que el mateix ballet, són inoblidables el romàntic Vals de les flors, la vigorosa dansa russa o l'original so de la celesta donant veu a la fada de sucre.

El programa del concert es completa amb la Simfonia nº 5 de Beethoven, una partitura que s'associa perfectament a la imatge que solem tenir del músic, agitat, intens i despentinat, i que millor representa la grandesa de la música. Les quatre notes que obren la simfonia, i que es van repetint al llarg de l'obra, són segurament les notes més populars de tota la música ja que evoquen el toc a una porta, la "de la destinació".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Gener 2019
    Ds
    18:30 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 32 a 51 €
Organitza:NK Prodarte

Compartir