Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tum Tum Ka!
Percussió corporal i molt més!

Descripció

Cha Cha Pum

Fitxa artística

Fundaçao Casa da Música de Porto
A. Carvalho, B. Estima, J. Alves, T. Oliveira
intèrprets

Detalls

Tum Tum Ka  és un concert- espectacle familiar de body percusion i veu que amb grans dosis d’humor i ironia ens mostra la potencialitat que tenen, a l’hora de fer o recrear tot tipus de músiques, el nostre cos i la veu humana. De la mà de 4 percussionistes formats a la Guild School of Music and Drama de Londres, descobrirem un munt de ritmes, timbres, melodies i harmonies mentre ens endinsem en la jornada laboral de quatre personatges que treballen en el sector de la construcció.

Sense utilitzar cap llenguatge verbal específic, els intèrprets de Tum tum Ka, ens aniran presentaran diverses situacions quotidianes que sovint acabaran convertint-se en una nova acció musical del tot imprevisible pel públic que, en alguns moments i seguint les indicacions dels músics, també participarà en l’execució del concert. Una oportunitat per deixar-se sorprendre i alhora participar col·lectivament d’un concert-espectacle força diferent.

Aquest espectacle és una producció de la Fundaçao Casa da Música de Porto, entitat de referència en la creació de concerts educatius d’Europa i que com el Palau de la Música Catalana també forma part de l’European Concert Hall Organisation (ECHO) l’associació dels auditoris i les sales de concerts més important d’Europa.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 25 Abril 2015
  Ds
  11:00 h
  Petit Palau
 • 25 Abril 2015
  Ds
  12:30 h
  Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:11 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir