Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Visites guiades especials

El Palau ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades privades per a clients individuals o grups en horari matinal o tarda, subjectes a la disponibilitat dels espais.

Pots sol·licitar la teva reserva online des del detall de cada visita; o contactar amb nosaltres al telèfon 902 475 485 o per email a visites@palaumusica.cat.

Visita exclusiva

Gaudeix d'una  visita només per als teus ulls amb un guia en exclusiva.

La visita s’inicia a la zona del Foyer i continua per l’escala noble construïda combinant amb saviesa materials de tota mena i creant tot un món de detalls. A continuació es visita la Sala Lluís Millet, tot un homenatge arquitectònic a la natura.

Finalment la visita culmina a la Sala de Concerts. Un esclat de colors, formes i llum dóna la benvinguda a aquest recital grandiós d’art decoratiu. També es puja al segon pis, al costat de la claraboia, gota d’aigua i de mel, font de llum i inspiració. I per acabar, l’orgue del Palau, que presideix la sala i que acompanya el públic en un petit viatge musical.

Visita exclusiva

Visita exclusiva amb mini concert

Vols completar la teva visita? Descobreix l'arquitectura del Palau amb un breu recital de piano

Gaudeix de la nostra Sala de Concerts Modernista amb un alè de vida musical. Descobreix l'arquitectura del Palau amb un breu recital de piano de 20 minuts, coronant la visita. De la pedra, el mosaic, la ceràmica, el vidre i el ferro forjat a la màgia intangible de les melodies de Bach, Chopin, Mozart i altres sorpreses que formen part del nostre imaginari musical.

Gaudeix del Palau com la més bella de les caixes de música. Un plaer per a la vista i l'oïda.

Visita exclusiva + piano

Visita Premium

Visita espais mai vistos com les oficines situades al sostre de la Sala modernista.

Visita guiada als espais més representatius del Palau. La Sala de Concerts, la Sala Lluis Millet amb la seva Balconada i la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català i a la 6a planta (ascensor), les golfes de l’edifici modernista ara condicionades com a oficines i amb la claraboia des d’on es pot veure l’escenari i la sala de Concerts.

Visita Premium

Visita Guiada On Top

Visita espais en exclusiva i gaudeix d'un coffee break o copa de cava en finalitzar.

Visita guiada als espais més representatius del Palau, com la Sala de Concerts, la Sala Lluis Millet amb la seva Balconada i la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, a la 6a planta (ascensor), les golfes de l’edifici modernista ara condicionades com a oficines i amb la claraboia des d’on es pot veure l’escenari i la sala; i, a més, una estada de 15 minuts a la terrassa del recinte, on es pot gaudir d’una perspectiva diferent de la ciutat.

Aquest format de visita inclou la reserva d’un espai acotat a la zona del Foyer, amb un cambrer en exclusiva durant 30 minuts, on es podrà prendre un coffee break o una copa de cava, a elecció del client.

Visita On Top

Visita per a Cors

Aquesta és una visita especial per a grups corals.

La visita començarà a la Sala d’Assaig on els assistents podran preparar-se i escalfar la veu durant 10 minuts aproximadament, també podran visitar els espais més representatius del Palau, com la Sala Lluis Millet amb la seva balconada i la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català i la visita culminarà en la Sala de Concerts on finalment podran cantar la cançó que hagin assajat a l’escenari de la sala.

Visita per a Cors