Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

The Origjnal Glenn Miller Orchestra
The irresistibles Andrew Sisters

Descripció

Avís

CONCERT CANCEL·LAT
Promoconcert, l’empresa organitzadora del concert del dia 27 de juliol (Orquestra Glenn Miller) ha cancel·lat l’esdeveniment.

ATENCIÓ: Les persones que hagin comprat entrades online o per telèfon s'han de posar en conctacte amb TICKETMASTER per tal de gestionar la devolució de l'import diners.

Aquelles persones que hagin comprat les entrades personalment a les Taquilles del Palau han de venir al Palau per gestionar la devolució de les mateixes.

Més informació: promoconcert@promoconcert.es

The Origjnal Glen Miller Orchestra 648x680

Fitxa artística

The Original Glenn Miller Orchestra
The irresistibles Andrew Sisters
The Jiving Lindy Hoppers ballet
Ray McVay, director

Detalls

La música de tota una època

Probablement el millor swing nord-americà s’amagui darrere de discs de vinil plens de pols o exitosos musicals de Brodway; el seu valor artístic i, per molts, sentimental, és innegable. La millor opció per gaudir del gran gènere musical del swing i reviure els seus grans temes, és assistir a un concert de la Glenn Miller Orchestra, una de les millors bandes que rendeix tribut al cèlebre músic d’Iowa . Des de la seva creació, l’orquestra ha viatjat pels cinc continents i el seu repertori inclou més de 200 temes, amb clàssics com In the mood, American Patrol, Chattanooga Choo Choo y Moonlight Serenade, una de les cançons insígnies dels Estats Units. Acompanyats per The Irresistibles Andrews Sisters i per l’espectacular ballet "The Jiving Lindy Hoppers", faran moure Barcelona a ritme de swing. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Juliol 2015
    Dl
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 34 a 76 €
Organitza:Promoconcert

Compartir