Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Stephen Kovacevich
Orquestra Camera Musicae

Descripció

Stephen Kovacevich

Fitxa artística

Orquestra Camera Musicae
Stephen Kovacevich, piano
Tomàs Grau, director

Programa

W. A. Mozart: Concert per a piano i orquestra núm. 24 en Do menor, KV 491
A. Bruckner: Simfonia núm. 3 en Re menor

Detalls

Un Kovacevich en versió orquestral diu adéu a Barcelona

Què us semblaria escoltar a Barcelona, a la Sala de Concerts del Palau, el mateix concert per a piano i orquestra –el número 24 en Do menor de Mozart- que el llegendari pianista Stephen Kovacevich tocarà unes poques setmanes després acompanyat per la Filharmònica de Los Ángeles, la seva ciutat natal?

Aquesta és la proposta que l’Orquestra Camera Musicae us fa en el tercer dels concerts de la seva temporada 2016-2017. Kovacevich viu aquesta col·laboració amb una orquestra de pols jove pràcticament com el seu comiat a Barcelona. El 24 de Mozart és un concert que el pianista i director ha tocat recentment en marcs de gran relleu, com el festival de Verbier, però curiosament aquesta serà la seva primera actuació al Palau en format de solista convidat -i no en recital, que és com l’hem pogut gaudir en repetides ocasions al llarg de les últimes dècades. Parlar d’ell és apel·lar a una llegenda del pianisme de la segona meitat del segle XX (especialment si ens centrem en el repertori mozartià però també obrint-nos a compositors com Beethoven, Schubert, Brahms i Bartók). La seva empremta, també com a director, és inequívoca. Aquest concert, que es completa amb l’espectacular tercera simfonia de Bruckner sota la direcció de Tomàs Grau, serà sens dubte una de les grans cites de la temporada vinent. Imperdible.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 5 Març 2017
    Dg
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir