Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Selecció músics Big Bang Beethoven

Convocatòria/càsting per a la selecció de músics del Concert-Espectacle del Servei Educatiu 'Big Bang Beethoven'

Resultat de la convocatòria/càsting per a la selecció de músics pel concert-espectacle 'Big Bang Beethoven'

CANDIDATS SELECCIONATS COM A TITULARS

41 13 73 36 35
8 7 33 68 75

66 cover

*En el cas que algun dels candidats seleccionats com a titular no desitgés seguir participant en aquesta producció, es contactarà amb el candidat substitut corresponent a aquell instrument. 

 

CANDIDATS SELECCIONATS COM A SUBSTITUTS

17 11 72 48 71
25 61 52 28 9

 

Llistat dels candidats que han superat la Part I i hora de convocatòria de la Part II. Clica aquí

Informació sobre el procés de selecció

  • Atès que 80 candidats han presentat la seva sol·licitud per participar en la convocatòria/càsting per a la selecció de músics del concert-espectacle Big Bang Beethoven que s’estrenarà el març de 2017.
  • Atès que el tribunal de selecció ha valorat cadascuna de les candidatures.

Es resol que:

32 candidats han estat admesos per participar al càsting del 17 de maig  a la Sala Mompou de SGAE (Passeig Colom núm. 6).

Per consultar el codi dels 32 candidats admesos i l’horari al qual han estan convocats per realitzar la Part I: INTERPRETACIÓ MUSICAL feu clic aquí.

Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a: escoles@palaumusica.cat


Bases de la Convocatòria

Data de la convocatòria: 17 de maig de 2016

El Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana té previst produir un nou concert-espectacle dirigit a escoles i famílies que s’estrenarà el març de 2017 i que comptarà amb la direcció musical d’Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica de Enrique Cabrera (director de la companyia de dansa Aracaladanza). Per aquest motiu s’ha obert una convocatòria per a la selecció dels músics que integraran aquesta nova producció.

Els músics que vulguin presentar-se a aquesta convocatòria, han de complementar abans del 6 de maig de 2016, el formulari d’inscripció que trobaran a continuació d’aquestes bases. El tribunal valorarà prèviament les sol·licituds i l’11 de maig publicarà el llistat d’admesos per a presentar-se a la convocatòria/càsting del 17 de maig en aquest mateix espai web.

L’horari de la convocatòria/càsting per a la selecció de músics serà entre les 9.00 i les 20.00 h a la Sala Mompou de SGAE (Passeig Colom núm. 6). Els candidats admesos per participar-hi hauran de superar dues parts eliminatòries:

Part I: INTERPRETACIÓ MUSICAL* 17 de maig. De les 9.00 h a les 14.00 h  (Cada candidat se’l convocarà en una franja horària específica. Consultar apartat: En què consisteix cada part? )

Part II:  INTERPRETACIÓ MUSICAL + INTERPRETACIÓ COREOGRÀFICA** 17 de maig. De les 16.00 h a les 20.00 h. (La durada d’aquesta part serà de 4 hores. Consultar apartat: En què consisteix cada part? )

El mateix 17 de maig a les 15.00 h es publicarà el llistat dels candidats que hagin superat la Part I i que per tant poden seguir participant en la convocatòria/càsting realitzant la Part II.

El 18 de maig es publicarà el llistat definitiu de músics seleccionats en aquest mateix espai web. Els candidats que superin la Part II del procés, però que no es trobin entre els músics seleccionats, passaran a formar part d'una borsa de treball per a futures suplències.

Calendari de treball dels músics seleccionats per participar a la producció Big Bang Beethoven 2017:***

  • 19 de setembre de 2016. De 9.00 h a 15.00 h. Assaig musical.
  • 10 i 11 de novembre de 2016. De 9.00 h a 15.00 h. Assaigs escènics.
  • 6, 7, 8, 9, 16, 17, 18, 19 i 20 de març de 2017. De 9.00 h. a 15.00 h. Assaigs escènics/musicals.
  • 21, 22, 23, 24 de març de 2017. De 9.00 h a 14.00 h. Cada dia es faran dos concerts escolars (50 minuts cadascun).
  • 26 de març de 2017. De 10.00 h a 14.00 h. Estrena concert familiar.

***Per poder participar en aquesta producció, serà imprescindible tenir disponibilitat durant  tot el calendari de treball exposat anteriorment.  La contractació dels músics es farà a través d’una productora escènica/musical.

 

EN QUÈ CONSISTEIX CADA PART?

- Selecció Inicial:  El 13 de maig tribunal publicarà a la web el llistat de candidats seleccionats per presentar-se a la convocatòria del 17 de maig.

- Part I: INTERPRETACIÓ MUSICAL*

1.1. Interpretació lliure d’un fragment musical solista (durada màxim 1 minut).

1.2. Interpretació d’un o dos fragments solistes de memòria (1 d’ells de memòria).  Al final d’aquesta secció podeu baixar-vos les partitures corresponents al vostre instrument.

1.3. Interpretació d’un fragment vocal (tararejar melodia). Al final d’aquesta secció podreu baixar-vos la partitura.

1.4. Entrevista.

(És possible que la sessió sigui enregistrada)

El tribunal valorarà positivament que els candidats tinguin facilitat per moure’s lliurament per l’escenari (caminant, saltant, corrent...) mentre interpreten els fragments corresponents a la part 1.2 i que a més a més d’aquest instrument en toquin d’altres, en aquest cas, també caldrà efectuar-ne una mostra interpretativa lliure.

- Part II: INTERPRETACIÓ MUSICAL + INTERPRETACIÓ COREOGRÀFICA**

2.1. Interpretació d’una coreografia solista (es definirà en aquell mateix moment) mentre s’executi el fragment musical corresponent a la prova 1.2.

2.2. Interpretació d’una coreografia de grup (es definirà en aquell mateix moment) mentre s’interpreti el fragment vocal de la prova 1.3. 

(És possible que la sessió sigui enregistrada)


(*) Percussió (interpretar de memòria dues obres lliures)