Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Santi Moix, dibuixant i escultor

Ciutadà de Nova York des de fa gairebé trenta anys, Santi Moix viu en una recerca constant, un impuls creatiu sorprenent. De personalitat intransferible, la seva obra conté una forta presència de la naturalesa i d’elements orgànics en equilibri entre dos mons: l’abstracte i el figuratiu, l’ingenu i el tenebrós. Dibuixant i escultor, Moix troba en la pintura un espai de reflexió; un refugi on ell mateix millora i es desenvolupa.
El Palau de la Música Catalana és un món vegetal on la música fa créixer les flors que Domènech i Montaner va preveure i també un indret on les creacions aromàtiques del nostre convidat dialogaran per enriquir la nostra experiència.
Aquest barceloní d’origen ens obsequia amb una sèrie de buquets; uns tresors plàstics que es marciran com a perfectes testimonis del vanitas: recordatoris del pas del temps i expressions de la mateixa mort. La seva sensible mostra al Palau permetrà revelar els secrets d’un artista que triomfa fora de les nostres fronteres. Una combinació de textures, cops de pinzell, volum i molt de color al servei d’una atmosfera onírica i brillant, però també amb una dosi pertorbadora.

Relació de peces i ubicació

Sala Lluís Millet

  • 7 petites escultures florals de ceràmica vidriada que han servit de maqueta preparatòria
  • 1 gran flor de porcellana destinada a l’església romànica de Sant Víctor de Saurí
  • 1 mural de grans dimensions amb pintures florals

Sala de Concerts

  • 1 gran obra pictòrica ubicada a l’escenari: composa una sèrie de taques circulars, que envaeixen el quadre en una onada expansiva i juguen amb la il·lusió òptica de la perspectiva, enfilades com un collaret en plena explosió.

Exposició:  Seurí. Santi Moix. 

Del 6 d’octubre al 12 de novembre de 2017
Sala Lluís Millet. Palau de la Música Catalana

Visita gratuïta amb l’entrada d’un concert o amb l’entrada de la visita guiada.

Altres activitats

  • Trobada amb Santi Moix
  • Visita amb l'artista