Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Rosana
'8 lunas'

Descripció

Rosana

Detalls

Sota la influència de la lluna

La cantautora canària Rosana Arbelo és una treballadora incansable. El passat març finalitzava una extensa gira de 170 concerts, que la portaren per Amèrica i Europa amb les cançons de "¡¡Buenos días, mundo!!", i ja està immersa en un altra que serveix per a presentar les noves del seu vuitè disc "8 lunas". L'influx positiu d'aquest satèl·lit a la seva obra l'ha reviscut aquests dies el seu celebrat duet amb Pau Gasol recordant "Sin miedo", un dels temes més famosos inclusos al seu àlbum de debut "Lunas rotas"

A aquest fenomen comercial va segur "Luna nueva" en què, entre d'altres col·laboradors, figurava María Dolores Pradera. Ara, rememorant aquests títols, els seus 17 anys de carrera i els seu setè àlbums d'estudi més un en directe, entrega un altre treball lunar, ple també de participacions especials, que estrenarà al Palau de la Música amb una posada en escena que anuncia inoblidable. Un show apte per a tota la família on passa dels moments romàntics a l'electricitat del rock, mesclant les estrenes amb clàssics indispensables al seu repertori com "Si tu no estás", "A fuego lento", "Llegaremos a tiempo", "El talismán" o "Lunas rotas". Aquests dos últims van ser escollits per en Quentin Tarantino per a la banda sonora de la pel·lícula "Curdled".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Desembre 2013
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 56 €
Organitza:Concert Studio

Compartir