Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Roger Hodgson
L’ànima de Supertramp

Descripció

Roger Hodgson

Detalls

El músic britànic Roger Hodgson va ser, junt a Rick Davies, el fundador en 1969 del grup de rock progressiu  Supertramp i compositor de gran part de les seves cançons fins a la separació de la banda el 1983. Va ser l’edat d’or del grup, quan van editar els grans clàssics “Crime of The Century” (1974), “Crisis? What Crisis?” (1975) o el seu cim “Breakfast in America” (1979).

Després de marxar del grup va iniciar una carrera en solitari, plasmada en tres àlbums d’estudi, que no va obtenir el mateix èxit. Y malgrat van intentar resoldre les seves diferències amb

Rick Davies mai s’ha tornat a reunir la formació original de Supertramp. No obstant Hodgson ha compensat als seus fans realitzant gires en solitari, a duo o amb grup, a les quals recupera el cançoner de tan mític grup.

A la que passarà pel Festival del Mil·lenni es fa acompanyar per un quartet i té l’explícit títol de  “Breakfast in America World Tour”. El seu repertori inclou les cançons més emblemàtiques del grup com  “Take a Long Way Home”, “Give a Little Bit”, “The Logical Song”, “Dreamer”, “School” o “Fool’s Overture”, amb temes propis del calibre de “Lovers In The Wind” o “Had a Dream”.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 26 Febrer 2016
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 96 €
Organitza:Concert Studio

Compartir