Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Regala('t) Palau!


Pack Pòquer de piano

Grigory Sokolov i Elisabeth Leonskaja encarnen l’Edat d’Or del piano. Recitals transcendentals amb un univers propi d’emocions on el silenci va més enllà de l’absència de so. Khatia Buniatishvili i Igor Levit representen una nova generació amb una expressivitat vibrant i un virtuosisme desborant. Quatre artites únics, quatre formes d'entendre el piano.


Lletraferits: música i literatura

El Palau obre un espai a les lletres amb 4 concerts i 4 trobades literàries prèvies per explorar el diàleg entre les dues arts. Una música constant de Vikram Seth; La petita crònica d’Anna Magdalena Bach de Meynell; la poesia d’Emily Dickinson i El soroll del temps de Julian Barnes s’entrelliguen amb Schubert, John Adams, Xostakóvitx i Bach.


Xec Regal

No saps quin concert triar? Deixa-ho a la seva elecció!

No saps si regalar el Requiem de Mozart? O Les quatre estacions de Vivaldi? I un recital amb Kaufmann i Damrau? O millor un vespre inoblidable amb Grigory Sokolov?... Amb els Xecs Regal, deixa-ho a la seva elecció entre més de 100 concerts de la temporada.

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada. Experiències musicals i arquitectòniques úniques. 

Compra el teu xec regal online o a les Taquilles del Palau de la Música Catalana.

Condicions de venda

— Pots bescanviar l’import del xec presentant-lo a finestreta o inserint el codi del teu xec abans de finalitzar la compra per Internet.
— Import bescanviable per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i visites guiades a l’edifici modernista.
— Si el preu de l’entrada adquirida és superior a l’import del xec, caldrà abonar la diferència.

— No s’admetran canvis ni devolucions de l’import del xec. 
— L’import del xec no es pot combinar amb promocions acumulables del concert escollit.
— Els xecs regal tenen una validesa de 2 anys des del moment de la seva compra.


Wonderbox

El Palau de la Música Catalana col·labora amb els cofres de regal d’experiències Wonderbox. Gaudeix del cofre exclusiu del Palau amb entrades dobles per a concerts, modalitats amb copa de cava i/o visites guiades.
Disponible en punts de venda seleccionats d’El Corte Inglés, FNAC, Media Markt, Abacus i el web de Wonderbox per 99,90 euros.


Més informació

Taquilles del Palau de la Música
Palau de la Música, 4-6. 08003 Barcelona
902 442 882 / taquilles@palaumusica.cat