Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Reaching Out
Cors del SCIC i Cor de Teatre

Descripció

Allegro futbol

Detalls

1a part

Director: Manel Cubeles

Intèrprets:
Corals del SCIC
Margarida Cano, piano
Pep Coca, contrabaix
Joan Velasco, bateria

Personal del SCIC:
Coordinació: Berta Junqué, Mercè Pérez i Cinta Ollé
Directors de les corals que formen la Coral del SCIC:
- L'Esquellerinc i Cor de Músic: Manel Cubeles
- L'esquitx: Júlia Olivés
- Art-9 (de Granollers) Àngels Costa  
- Sant Medir: Ramon Beltran
- Els Virolets de Palafrugell Rita Ferrer
- Shalom: M.Carme Valls
- Cors Alegres: Marta Linares

2a part

Cor de Teatre
Direcció escènica i dramatúrgia: Paco Mir
Direcció musical: David Costa
Arranjaments: Pere-Mateu Xiberta
Intèrprets Cor de Teatre: Mariona Ginès, Maria Casado, Maria Santallusia, Glòria Garcés, Carla Mattioli, Alicia Lorente, Laura Pla, Albert Mora, Nasi Marco, Ezequiel Casamada, Joan Rigat, Jorge Tello, Enric López, Miquel Gili.

Cor de Teatre no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta un repertori polifònic però sense partitures i trenca amb la distribució característica d’aquestes formacions a sobre l’escenari per incorporar moviment, acció i recursos propis de l’àmbit teatral.

Cor de Teatre treballa des de fa més de 15 anys en la recerca de noves sonoritats, experimentant amb el seu potencial expressiu i la interpretació. Per tot això, és molt més que un grup vocal, és una companyia que ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic.

Després de l’èxit nacional i internacional d’Operetta la companyia Cor de Teatre presenta Allegro, sota la direcció de Paco Mir. Allegro mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s'entendria aquest misteri que anomenem vida.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Novembre 2014
    Ds
    20:30 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Moviment coral català

Compartir