Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Ibercamera

El simbolisme que envolta el número 33 té molt a veure amb l'essència de l'art, inabastable per a la ment humana però imprescindible per a la nostra ànima.
A Ibercamera afrontem aquesta 33a Temporada fidels a les que han estat les línies de programació de les nostres temporades. Assolir l'excel·lència en la interpretació de les obres programades és el nostre objectiu principal, saber trobar aquells intèrprets i aquelles orquestres que per coneixement, tradició i sensibilitat siguin capaços d'arribar a l'essència de l'obra, a l'ànima del compositor i transmetre-ho als nostres abonats, al nostre públic.
A Ibercamera som hereus d'una tradició i d'unes ensenyances de tots els grans mestres que ens han fet i ens fan confiança. Des de Richter i Larrocha fins a Argerich, i des de Solti i Maazel fins a Valery Gergiev. Treballem incansablement per aconseguir aquesta excel·lència.
Us convidem a acompanyar-nos en aquesta 33a Temporada, convençuts que cada concert serà una veritable experiència artística.

Comprar abonament
Carregant...