Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Festival Músiques Sensibles

Músiques Sensibles, un festival que uneix música i activisme social, estrena nova seu amb un concert de la cantautora mexicana, Carla Morrison el 12 de juliol. La cinquena edició fa el salt al Palau de la Música Catalana - Petit Palau i es manté com un dels festivals musicals de referència dels mesos de novembre i desembre. El mes de juny Músiques Sensibles avançarà la totalitat del cartell que un any més apostarà per valors emergents i consolidats de la música nacional amb artistes internacionals de gira per Europa.
En aquesta nova etapa, el festival compta a més amb el suport d’El Periódico de Catalunya, diari que s’identifica plenament amb els valors de Músiques Sensibles i que, assumint el paper de diari oficial, prestarà suport en tota la comunicació dels concerts. Després de quatre edicions, 47 artistes programats, més de 10.000 espectadors i donant suport a més de 25 socials, l’organització del festival, TEM Productions, ha apostat per a fer el salt al nou recinte. 
Cultura i societat, els motors del projecte
Músiques Sensibles, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d'exclusió social. Un festival sensibilitzador que dóna a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d'entitats, malauradament força desconegut, per pal·liar el patiment i les situacions complexes de les persones que atenen. Per aquest motiu, l’organització ha destinat fins el moment el 10% de la recaptació a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social.

Carregant...