Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Orquestra Simfònica Camera Musicae

La més internacional de les nostres temporades
6a Temporada de concerts al Palau de la Música Catalana
Orquestra Simfònica Camera Musicae: La Simfònica Mediterrània

Des de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) us presentem una nova temporada de concerts, la sisena consecutiva al Palau de la Música Catalana, que representa per a nosaltres un pas endavant significatiu en relació a l’assumpció de nous reptes artístics que s’expliciten en un doble vessant: d’una banda, destaquem la realització de repertoris cada vegada més compromesos, entre els quals hi comptem alguns dels títols de clara referència en la història de la música universal de tots els temps; de l’altra, la possibilitat, engrescadora, il·lusionant, de fer música al costat d’artistes als quals seguim i admirem.
Us n’acostem, doncs, els detalls, fidels al nostre estil i amb la voluntat de prioritzar sempre i per davant de tot el fet musical en tota la seva globalitat. Globalitat que es concreta en la intimitat de l’estudi, la voluntat de creixement constant, la comunicació entesa des d’un punt de vista transversal - entre músics, entre equips i sobretot amb el públic -, i el compromís amb un projecte artístic que no s’abandona als paràmetres actuals de ‘mercat’ i ‘consum’. Tot plegat explica el perquè de la consolidació del projecte artístic de l’Orquestra en un context poc amant d’allò que s’endevina en certa mesura ‘En construcció’.
Sigui com sigui, el projecte artístic de l’OCM ha assolit ja cotes ben altes d’excel·lència artística i està consolidant un model propi que permeti construir amb el públic i per a ell un projecte de llarg recorregut, amb la música com a clar fil conductor i amb la felicitat com a objectiu magne i no únicament final. Allò que importa, també i principalment, és el camí fet en comú. Fer-lo plegats serà la més gran de les nostres alegries.

Carregant...