Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Programa de Mecenatge

Participar de l'activitat del Palau i dels cors és possible gràcies al Programa de Mecenatge impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.
Tu també pots ser Mecenes i formar part d'un dels símbols més genuïns de la cultura del nostre país, a canvi d'avantatges diversos, cessió de sales, publicitat o bé com a donacions amb contraprestacions fiscals.

El Palau de la Música Catalana, seu de l'Orfeó Català, és l'única sala de concerts modernista Patrimoni Mundial. Ha estat testimoni de més de cent anys d'història i hi han passat els millors músics del segle XX i XXI. Anualment el Palau acull gairebé 600 concerts, amb més de 400.000 espectadors. La seva Sala de Concerts ha acollit estrenes mundials i és visitada cada any per més de 200.000 persones. És un referent musical i arquitectònic de la ciutat i un punt de trobada cultural de primer ordre.

El Palau de la Música Catalana ha desenvolupat un programa de mecenatge a través del qual les empreses i els particulars poden vincular-s'hi i donar suport a les activitats del Palau i dels cors.

Actualment, el Palau de la Música Catalana compta amb més de setanta empreses que amb les seves aportacions econòmiques contribueixen a la dinamització de la vida artística de la institució a través de la programació de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l'activitat dels cors de la casa: Orfeó Català, cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català i Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

S'estableixen quatre modalitats de participació de les empreses al Palau de la Música Catalana, segons les aportacions econòmiques:

  • Mecenes d'Honor: per aportacions a partir de 75.000 euros.
  • Mecenes Protectors: per aportacions d'entre 30.000 i 75.000 euros.
  • Col·laboradors: per aportacions d'entre 5.000 i 30.000 euros.
  • Amics Benefactors: per aportacions inferiors a 5.000 euros.
  • Media Partners: mitjans de comunicació que aporten publicitat i difusió gratuïta de l'activitat del Palau de la Música.

Complint la Llei de Mecenatge espanyola, els Mecenes del Palau de la Música Catalana fan les seves aportacions en forma de donacions, per mitjà de convenis de col·laboració, o bé mitjançant contractes de patrocini publicitari.

Aquesta darrera modalitat és la fórmula més utilitzada pels Mecenes del Palau. La institució ofereix contraprestacions proporcionals a les seves aportacions. Les més habituals són: cessió de sales, entrades per als concerts organitzats per la Fundació, visites arquitectòniques privades a l'edifici, o publicitat, entre d'altres.

Per a més informació sobre mecenatge, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 93 295 72 14 / 13 o per correu electrònic: mecenatge@palaumusica.cat