Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Presentació de la Temporada 2016-17
a càrrec del director general, Joan Oller

Descripció

temporada 16-17

Detalls

El que fa genial i extraordinari un compositor, més que cap altre motiu, és la creació d’un univers particular amb el seu llenguatge propi.
Monteverdi i Beethoven van impulsar novetats tan importants amb els seus particulars universos que van canviar radicalment la història de la música. Sobre aquests dos compositors posarem el focus la temporada 2016-17 del Palau de la Música Catalana. Explicarem amb concerts, conferències i altres projectes, la seva enorme transcendència per a la música occidental.
El compositor que destaquem de manera permanent en aquesta nova etapa del Palau és Johann Sebastian Bach. Lluís Millet, fundador de l’Orfeó Català, sentia devoció pel Kantor de Leipzig. El seu somni era presentar l’obra de Bach a Barcelona en les millors condicions possibles. Nosaltres revivim aquell somni programant música de Bach de la mà dels millors intèrprets.

Aquesta temporada celebrem el 125è aniversari del moment fundacional de l’Orfeó Català amb diversos concerts extraordinaris i altres activitats. Seguint la tradició del Palau, hi haurà estrenes absolutes, entre les quals destaquem l’obra Fiat Lux de Joan Guinjoan i l’estrena d’una Cantata sobre Ramon Llull escrita pel compositor resident de la temporada, Salvador Brotons. Referent d’aquesta temporada serà també la incorporació de Simon Halsey al capdavant de la família coral de l’Orfeó Català, amb qui de ben segur formarem un gran equip de treball.
Així doncs, seguint els nostres principals objectius estratègics, comencem aquesta nova temporada profundament il·lusionats amb una programació de màxima qualitat, amb projectes amb personalitat pròpia, posant la música coral al centre del nostre projecte, donant suport a la creació i la difusió de la música dels segles XX i XXI, recuperant patrimoni català, fent sentir el nostre suport als intèrprets del nostre país, i, finalment, treballant també per la integració social del nostre entorn mitjançant el cant coral. Aquesta temporada és un pas més en aquest direcció.

Esperem que en gaudiu!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Abril 2016
  Dc
  19:00 h
  Sala d'Assaig de l'Orfeó Català
 • 28 Abril 2016
  Dj
  19:00 h
  Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Entrada grauïta. Aforament limitat
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir