Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Paloma San Basilio
y los chicos del coro de Saint Marc

Descripció

Paloma San Basilio

Detalls

Després de la reeixida experiència d'una primera gira el passat mes de desembre, Paloma San Basilio i Els Nois del Cor de Saint Marc tornen als escenaris amb "VEUS PER L'ÀNIMA". El disc que dóna títol a l'espectacle es publica el proper 23 d'octubre per Sony Music.
Produït per Paco Ortega, té un repertori acuradament seleccionat de grans clàssics com "Només en tu" (Only you) (En Espanyol), "vois sud Ton Chemin", "Stand by me" (Spanglish versió), "Silent night". En paraules de la pròpia Paloma San Basilio "quan un artista ja està de retirada necessita que alguna cosa li resulti estimulant com per tornar a emocionar-se, entrar de nou en l'estudi i sortir de gira. Em faltava en la meva trajectòria una experiència com aquesta en la qual em sento en un escenari acompanyada per unes veus blanques amb un repertori de grans cançons com "Amazing grace", una altra joia que sempre he volgut interpretar. "
10 cançons excepcionals amb uns arranjaments molt contemporanis i orgànics, en què la veu de Paloma brilla com mai al costat de les veus dels Nois del Cor dirigides per Nicolas Porte, que veuran la llum en el 23 d'Octubre i que aviat podrem gaudir en directe.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Novembre 2015
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 52 €
Organitza:The Project

Compartir