Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Paloma San Basilio
Hasta siempre

Descripció

Paloma San Basilio

Detalls

Més de 30 àlbums gravats i milions de còpies venudes avalen a Paloma San Basilio, que no solsament és una gran dama de la cançó melòdica sinó un referent del teatre musica. Per a la història queden els seus papers protagonistes a "Evita", "El hombre de la Mancha", "My Fair Lady" i "Victor o Victoria". A la seva llarga carrera, entre els nombrosos premis que ha rebut, cal destacar el Grammy a la excel·lència musical que li atorgaren a Nova York al 2006.

Un altra fita d'aquesta cantant i actriu madrilenya –que va estudiar filosofia i psicologia i va ser presentadora de televisió abans de dedicar-se al món de l'espectacle- va ser la seva participació al Festival d'Eurovisión de 1985, amb la balada "La fiesta terminó" de Juan Carlos Calderón, recordada com una de les més brillants representacions d'Espanya. Molt senyalats van ser també els seus duets amb Plácido Domingo i José Carreras.

La versatilitat de Paloma San Basilio l'ha portat a gravar des del disc "Clásicamente tuya", a treballs inspirats pel jazz i el bolero, com "Invierno sur". I al seu sorprenent darrer treball, "Amolap" produït per la seva filla Ivana Gómez, introdueix electrònica, hip-hop i inclús canta en anglès, en una explosió de joventut que arriba a l'actual i significativa gira "Hasta siempre", a la qual anuncia el seu acomiadament dels escenaris.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Desembre 2013
    Dg
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 58 €
Organitza:Concert Studio

Compartir