Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Paco Ibañez
“Canta a los poetas latinoamericanos”

Descripció

Paco Ibañez

Detalls

Paco Ibáñez presenta, envoltat de magnífics músics, les cançons del seu nou disc "Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos". Un viatge per la història de la literatura en castellà, en un concert basant en una de les més belles antologies musicades de la poesia espanyola i Iberoamericana des del  s. XIII fins l'actualitat.

La veu i la música de Paco Ibáñez travessen el temps i l'espai i el concert esdevé un passeig geogràfic per l'ànima de la música i de la poesia universal. L'artista ens transporta al Xile de Pablo Neruda, a l'Argentina d'Alfonsina Storni, al Perú de César Vallejo o a la Nicaragua de Rubén Darío, enllaçant cançons d'amor, de lluita i resistència, de pur existencialisme, envoltades per la força de la poesia i dels ritmes i els instruments.

Des de l'Amèrica Llatina, el viatge continua y desembarca a Andalusia (García Lorca), (Machado, Alberti, Romances Àrabs Andalusins), Galícia (García Teixeiro), País Basc (Oroitzen), Catalunya (José Agustín Goytisolo), França (Brassens), Itàlia (Cançons Populars s. XIX)...

Cada concert de Paco Ibáñez és una nova creació, irrepetible. L'artista condueix el concert seleccionant amb destresa les cançons, entre les seves més de 160 composicions, creant, amb la seva sensibilitat i el seu art, moments únics.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Desembre 2012
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 27 a 51 €
Organitza:Concert Studio

Compartir