Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Nana Mouskouri
Happy Birthday Tour

Descripció

Nana Mouskouri

Detalls

Nana Mouskouri no és solsament un mite pels grecs. El seu cançoner políglota, en francès, castellà, anglès o Alemany, l'ha fet popular més enllà d'Europa. El seu angelical to de soprano ha estat comparat amb el de Barbra Streisant. De la mateixa manera, el seu variat repertori s'obre a múltiples estils, siguin melodies pop, estàndards del jazz, cabaret, chanson francesa, bandes sonores, música religiosa, clàssica o òpera; cançons per a tota la família interpretades per una veu preciosa. Per a celebrar els seus 79 anys, complerts el passat 13 d'octubre, torna als escenaris amb el "Happy Birthday Tour", on aprofitarà per a recordar als compositors i lletristes que l'han inspirat a través dels anys, entre els quals destaca a Quincy Jones i Michel Legrand. Entre els músics del grup que l'acompanyen destaca la presència de la seva filla Lènou.

Mouskouri va començar alternant la formació acadèmica amb actuacions a clubs de jazz, on la va descobrir Harry Belafonte. Quan el seu professor es va assabentar la va voler fer fora del conservatori, comminant-la a decidir-se entre la clàssica o el jazz, al que ella va contestar que escollia la música. Aquesta anècdota il·lustra el caràcter fort, que visualitzen les seves grans i eternes ulleres de pasta, d'una artista de carrera prolífica que ha triomfat gravant discos específics per a cada mercat.  A l'últim, "Rendez-vous", acreditat a Nana & Friends, fa duets amb Julio Iglesias, Alain Delon, Joan Baez, Francis Cabrel i Charles Aznavour, entre d'altres, per a celebrar el cinquanta aniversari del seu gran èxit "The White Rose of Athens".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Febrer 2014
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 68 €
Organitza:Concert Studio

Compartir