Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Mozart & Orquestra Camera Musicae
Alba Ventura & Antoni Ros Marbà

Descripció

Alba Ventura & Ros-Marbà

Fitxa artística

Orquestra Camera Musicae
Alba Ventura, piano
Antoni Ros Marbà, director

Programa

W. A. Mozart: Concert per a piano i orquestra núm. 9 en Mi b major “Jeunehomme”, KV 271
W. A. Mozart: Simfonia núm. 41 en Do major "Jupiter", KV 551

Descarregar el programa de mà
Document PDF (391KB)

Detalls

Talent català i internacional a manera de fermall

L’any 2017 farà justament 25 anys del debut amb orquestra de la brillant pianista catalana Alba Ventura. Va ser precisament interpretant la partitura Jeunehomme de Mozart, a l’Auditorio Nacional de Madrid i a Donostia. Un quart de segle després, festegem al seu costat aquesta efemèride i ens congratulem de l’excel·lent moment artístic que professa i que es fa evident en cadascuna de les seves (nombroses) actuacions. Ventura va superar l’epítet de ‘jove promesa’ per passar a ‘sòlida realitat’ i amb una agenda de concerts coherent i molt ben traçada posiciona el seu talent arreu on va. 

Per a l’ocasió, l’Orquestra Camera Musicae s’ha fet acompanyar d’un dels directors catalans més destacats, sense el qual no s’entendria bona part del desenvolupament musical a casa nostra al llarg de les últimes dècades. La seva trajectòria, genialitat i convicció l’han fet mereixedor de premis i reconeixements diversos. Però per damunt de tot és a l’escenari on Antoni Ros Marbà ha sabut compartir amb músics i públic la seva grandesa. Amb la seva invitació, i les notes de la Júpiter de Mozart, l’Orquestra Camera Musicae rebla una temporada de concerts plena de grans títols i de convidats excepcionals. Gràcies a tots per fer-ho possible.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Maig 2017
    Ds
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 36 €
Durada:85 minuts (aprox)
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir