Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Mississipi Gospel Choir

Descripció

Gospel 648x680

Detalls

Nadal a ritme de Gospel

Hallelujah! Proposa un recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s'ha convertit en un clàssic de Nadal.

Les grans veus de la música negra tornen per setena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Mississippi Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d'aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d'entusiasme al públic.

JEFFREY MURDOCK, director

El pastor Jeffrey Allen Murdock Jr. va néixer a Biloxi, Mississippi, i es va graduar en Educació Musical en el Southern Mississippi University. Ha dirigit nombrosos grups corals, entre els que destaquen The Mississippi Gospel Choir, The Voices of the Triumph, The Cast Wide Martin Luther King, Jr., Mass Choir y the Coast Wide Thanksgiving Chorus. A més de la seva activitat com a director del cor, Jeffrey Murdock ha desenvolupat una important carrera com a cantant, participant en nombrosos musicals i òperes.

Destacat educador i investigador, va ser finalista en la Singing Convention de l’Associació Nacional de Mestres. Ha investigat en Literatura Vocal conjuntament amb el doctor William Grant Still i prepara el seu doctorat en direcció vocal i orquestral a la Universitat de Michigan.

Ha realitzat nombroses gires per Estats Units i per l’estranger. Actualment desenvolupa una important tasca amb el grup Minister Jeffrey Murdock and Triumph, en el què es reuneixen veus de diverses nacionalitats amb l’objectiu de fer arribar l’evangeli a tot el món.

 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Gener 2014
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 49 €
Organitza:Promoconcert

Compartir