Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Mediterrània Enllà
Rusó Sala, guitarra i veu

Descripció

Avís

25% de descompte (aplicable només a taquilles): jubilats, estudiants, Amics de la Fundació Mas i Mas, Socis de l'Orfeó Català i TR3SC.

Rusó Sala

Fitxa artística

Rusó Sala, guitarra i veu
Caterinangela Fadda, guitarra

Programa

Obres pròpies

Detalls

Després de la presentació a la sala Jamboree de Barcelona del seu segon disc Mar Endins (Freshsound Records, març 2013) la cantautora empordanesa Rusó Sala retorna al seu format més íntim, amb més de 200 actuacions realitzades a casa i a l'estranger (Espanya, Itàlia, Argentina, Alemanya, Bèlgica, Malàisia...), obtenint el recent reconeixement del Premio Pino Piras 2012 (Sardenya) a la millor cançó en català. Ho fa al costat de Caterinangela Fadda, una guitarrista de formació clàssica i compositora d'origen sard, apassionada pel folklore i la tradició de la seva terra. Multiculturalitat present a la capital catalana. L'enamorament musical entre aquestes dues artistes va ser instantani i va donar peu a crear un repertori que gira al voltant de les composicions de Rusó Sala, cançons d'autor amb aires mediterranis, embellides pels colors de la musicalitat que Caterinangela aporta amb la seva guitarra. D'aquesta manera s'estableix un diàleg entre dones, la catalana i la sarda, tan semblants i diferents a l'hora, aconseguint que la música es converteixi, novament, en el pont que obre braços i uneix infinitat de pobles.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Agost 2013
  Dg
  18:30 h
  Sala d'Assaig de l'Orfeó Català
 • 4 Agost 2013
  Dg
  19:30 h
  Sala d'Assaig de l'Orfeó Català
 • 4 Agost 2013
  Dg
  20:30 h
  Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Anticipada: 7 € / Mateix dia del concert: 10 €
Organitzen:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i Mas i Mas

Compartir