Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Manuel Barrueco
Guitarra

Descripció

BARRUECO, Manuel

Fitxa artística

Manuel Barrueco, guitarra

Programa

E. Granados: Spanish Dance No. 1, "Minueto"; Spanish Dance No. 4, "Villanesca" ; Spanish Dance No. 12, "Arabesca"; Spanish Dance No. 5, "Andaluza"; Spanish Dance No. 10, "Danza Triste"; Spanish Dance No. 3, "Zarabanda"
F. Sor: Andante Largo, Op. 5, No. 5; Variations on Las Folias de España, Op.15 
M. de Falla:
La Noche (El Sombrero de Tres Picos); Romance del Pescador (El Amor Brujo); Danza del Corregidor (El Sombrero de Tres Picos); Canción del Fuego Fatuo (El Amor Brujo); Danza del Molinero (El Sombrero de Tres Picos)

Detalls

La mestria del guitarrista Manuel Barrueco és sovint qualificada com la d’un músic superior i elegant, amb un estil propi i un lirisme fora del comú. Després de marxar de Santiago de Cuba, als 60, on va fer les primeres passes com a músic i va rebre els primers consells del seu amic Leo Brouwer, Barrueco va desenvolupar una carrera de gran èxit com a concertista i professor als Estats Units. Amb el temps, no només ha actuat a les sales més importants del món sino que, a més a més, ha col·laborat amb noms com Toru Takemitsu, Arvo Pärt, Dmitri Yanov-Yanovsky, Plácido Domingo, Al di Meola, entre molts altres. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 22 Març 2017
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 35 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir