Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Maceo Parker

Descripció

Maceo Parker

Detalls

El saxo de Maceo Parker és sinònim de funk i el seu nom és imprescindible per entendre aquest estil al costat d'artistes com James Brown, George Clinton o Sly Stone.

Maceo va formar part de la banda de James Brown durant 25 anys. En cançons mundialment conegudes com "Papa 's Got A Brand New Bag", "I Got You" (I Feel Good), "Cold Sweat" o "Funky Drummer", Maceo és una peça fonamental i marquen el naixement del funk.

A la dècada dels noranta, Maceo Parker es va centrar en el seu propis projectes i va publicar dos discos de gran èxit, "Roots Revisited" i "Mo´ Roots". Va ser amb el seu tercer àlbum "Life on Planet Groove" amb el que va canalitzar definitivament la seva carrera, desenvolupant un estil molt personal que el fa únic i que ell mateix ha definit amb la fórmula matemàtica d'un "2% Jazz + un 98% funk".

Després d'haver materialitzat un dels seus somnis, interpretar jazz, funk i soul, acompanyat de la WDR Big Band de Colònia i gravar amb ells dos excel·lents àlbums, "Roots & Grooves" el 2007 i "Soul Classics" el 2012, Maceo segueix girant amb la seva fidel banda de funk conquerint noves audiències.

Formació actual (subjecta a canvis): Maceo Parker (saxo alt, flauta i veu principal), Dennis Rollins (trombó), Will Boulware (teclats), Bruno Speight (guitarra elèctrica), Rodney "Skeet" Curtis (baix elèctric), Marcus Parker, (bateria), Martha High i Darliene Parker (cors) .

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Maig 2013
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 51 €
Organitza:Concert Studio

Compartir