Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Lluís Claret
Suites de Bach

Descripció

Lluís Claret

Fitxa artística

Lluís Claret, violoncel

Programa

J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 2 en Re menor, BWV 1008
J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 4 en Mi b major, BWV 1010
J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 1 en Sol major, BWV 1007
J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 3 en Do major, BWV 1009

Descarregar el programa de mà
Document PDF (1.47MB)

Detalls

En homenatge a Bach i a Casals

L’Orquestra Camera Musicae us proposa per primera vegada a recer de la seva temporada de concerts al Palau incloure un recital en la seva programació. Però no podia ser un recital qualsevol: s’escauen diverses motivacions que ens han portat a convidar el violoncel·lista Lluís Claret. La primera: el 140 aniversari del naixement de Pau Casals, encara avui l’artista català més internacional, els valors del qual són per a nosaltres una font d’inspiració constant en uns moments de profunda revisió d’una societat ferida en allò que apel·la a la moral, la cultura i la identitat dels pobles. La segona: Claret enceta enguany la seva residència artística, que es desplegarà durant tres anys i que inclou projectes d’alt interès a nivell formatiu i de perfeccionament per als músics de corda de la formació com és, per exemple, un programa amb un octet de violoncels que girarà per Catalunya a finals de 2016.

Claret, que ja va col·laborar amb l’Orquestra Camera Musicae com a solista en el concert de Schumann, combina en aquest recital les tonalitats de quatre de les suites per a violoncel de Bach. Concretament, les números 2, 4, 1 i 3 (Re menor, Mi b major, Sol major i Do major, respectivament), començant precisament per la número 2, de to marcadament intimista, amb la voluntat de propiciar un crescendo en la pròpia dinàmica del recital.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Abril 2017
    Dg
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 40 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir