Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Les quatre estacions de Vivaldi

Descripció

cuatro_estaciones_648x680px

Detalls

LES QUATRE ESTACIONS de Vivaldi
Amb aquesta obra, Vivaldi va voler plasmar en la música els sentiments que despertaven en ell les estacions de l'any. Els violins, l'orquestra de cordes i el baix aconsegueixen imitar el cant d'ocells, els trets d'escopeta, els lladrucs dels gossos, la remor de l'aigua dels rierols ... Es tracta d'un exemple de música descriptiva, molt de moda en el període barroc, encara que Vivaldi la va superar, incorporant innovacions musicals i dotant-la d'una gran frescor i força expressiva.
Dins de la vasta producció compositiva d'Antonio Vivaldi, " Les quatre estacions" és la seva obra més famosa i difosa. Les quatre partitures que la integren ("La primavera ", "L'estiu", "La tardor" i "L'hivern") formen part d'un conjunt de dotze concerts per a violí i orquestra estrenats a Amsterdam en 1725.
L'obra va ser rebuda amb entusiasme a la seva estrena, encara que va ser a partir de la segona meitat el segle XIX quan aquestes quatre peces es van incloure en innombrables concerts i produccions discogràfiques, i traspassar els límits de la música clàssica per conquerir el favor de tot tipus de públic.

BOLERO de Ravel
El Bolero constitueix un autèntic exercici de virtuosisme orquestral l’ interès del qual resideix en la forma en què Maurice Ravel combina els diferents instruments.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Gener 2016
    Dl
    21:00 h
    Sala de Concerts
  • 27 Març 2016
    Dg
    17:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 53 €
Organitza:Promoconcert

Compartir