Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Leonora Milà
El darrer escenari

Descripció

Leonora Milà

Detalls

Leonora Milà diu adéu als escenaris en un gran acte al Palau de la Música Catalana.
Una nombrosa representació del món cultural l'acompanya en el darrer concert.

La pianista i compositora catalana Leonora Milà s’acomiadarà dels escenaris el proper dijous 15 d’octubre en un gran acte a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Ho farà acompanyada per una nombrosa representació del món de la música i la cultura del nostre país, després d'una llarga trajectòria que abraça més de sis dècades d'activitat professional i que va començar, amb només sis anys, al mateix Palau de la Música, interpretant obra pròpia i el concert per a piano i orquestra KV488 de W. A. Mozart, acompanyada per l’Orquestra Ciutat de Barcelona.

El darrer concert de Leonora Milà constarà de dues parts ben diferenciades. En la primera part de l'acte, Milà interpretarà per darrera vegada davant del seu públic algunes conegudes peces de la seva extensa discografia. A la segona part, destacats representats del món de la música, la dansa i el teatre homenatjaran a aquesta singular pianista i compositora.

L’acte serà presentat per l’actriu Carme Sansa i comptarà amb les actuacions dels pianistes Albert Guinovart, Enrique Bagaría i Antoni Besses, de les cantants Assumpta Mateu, Maria Lluïsa Muntada i Inés Moraleda així com una representació del Saint Petersburg State Ballet i de la coral Isquione, entre molts altres. També assistiran al concert els directors d’orquestra Edmon Colomer i Salvador Brotons, l’escriptor i periodista Oriol Pi de Cabanyes i altres destacats noms de la cultura del nostre país. Els recents guardonats amb la Creu de Sant Jordi Castells & Planas seran els encarregats de l’escenografia d’aquest singular acte.

L’acte és organitzat per la productora El Far Blau SL i compte amb el suport de l'Ajuntamemt de Vilanova i la Geltrú.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Octubre 2015
    Dj
    20:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:5 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:El Far Blau

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir