Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Lectura-homenatge: L'Esfera insomne
de Màrius Sampere

Descripció

L'Esfera insomne

Detalls

El poeta convidat, malauradament, ens va deixar el passat mes de maig, però la seva veu ens guiarà durant tota la temporada encarnant perfectament la idea d’origen i final com una roda que es retroalimenta i ens torna al principi, on “ara comença el mai no acabar”. El Palau se suma als homenatges des la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català amb dues activitats. Una lectura “insomne” d’una de les seves obres més hipnòtiques, a càrrec d’una constel·lació de poetes i personalitats de la vida cultural. I la presentació de la darrera antologia editada per Edicions 62. La seva mística particular ressonarà, furiosa i estranyament clarivident, al llarg de tota la temporada

L'Esfera insomne
En una obra on bateguen preocupacions metafísiques i retops de la tragèdia humana, Màrius Sampere (Barcelona, 1928) es val de la ironia i de la tendresa per farcir un discurs que transita pel dolor, per l'amor i per la mort. Considerat com una icona transcendents del paisatge literari del país, L'esfera insomne va ser, de l'origen, tot un repte: "volia fer quelcom diferent", confessa l'autor. Nous camins presents en formes poc habituals en la seva poesia, com els guions "que ell vol que expressament siguin pauses, respiració o punts suspensius; o bé la barreja, en certs moments, de prosa", com detalla el pròleg del llibre.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Novembre 2018
    Dt
    19:00 h
    Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Accés gratuït. Aforament limitat
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir