Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Jehtro Tull's Ian Anderson Thick as a Brick 2

Descripció

Jethro Tull

Detalls

Ian Anderson, el brillant instrumentista i la veu del llegendari grup Jethro Tull, és conegut a tot el món com el millor flautista de la història del rock. Fins al moment, no existeix un veritable pretendent a aquest tron. Ian toca la guitarra acústica i la mandolina i s'acompanya de flautes ètniques i xiulets que omplen de riques textures el repertori de Jehtro Tull.

Jethro Tull, una de les bandes més originals del rock progressiu britànic, va néixer de la fusió de la 'John Evan Band' i 'McGregor'Engine', dos grups anglesos molt coneguts a nivell local que basaven el seu so en el blues (eren els últims anys de la dècada dels seixanta). Al llarg de la seva història, la banda ha creuat pel jazz, el blues, el folk, l'art rock, l'electrònica i fins i tot el heavy metal.

En aquestes quatre dècades, Ian Anderson i Jehtro Tull han publicat 30 àlbums, entre aquells gravats a l'estudi i els que es van editar fruit dels directes de la banda a diferents escenaris de tot el món. Sense cap dubte, malgrat totes les variacions, cada àlbum manté el so únic de la banda.  Amb més de 60 milions de còpies venudes, visiten Barcelona en un concert que espera ser una de les joies de la catorzena edició del Festival Mil·lenni i amb el que la banda celebra el seu 44 aniversari, preparant per aquest motiu una producció especial:  "Jehtro Tull's Ian Anderson Thick as a Brick 2".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 6 Febrer 2013
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 61 €
Organitza:Concert Studio

Compartir