Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Informació general

Temporada 2018-19.
Compra d'entrades individuals, packs a mida i itineraris. 

 A partir del 23 d'abril de 2018. Venda general.

Punts de venda

— Web vegeu programació

— Telèfon 902 442 882

— Taquilles c/ Palau de la Música, 4-6 (mapa).

— Més informació:  taquilles@palaumusica.cat

— Horari Taquilles De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (venda del dia)

Condicions de venda

Compra i recollida d'entrades
Les entrades es podran recollir o comprar, presencialment a les taquilles, coincidint amb els horaris d'atenció: de dilluns a dissabte de 9.30 a 21 h i diumenges i festius de 10 a 15 h i dues hores abans del concert. 

Les entrades adquirides per Internet, es poden imprimir en pdf o bé mostrar el codi de barres de l'e-tiquet al dispositiu mòbil en el control d'accés a la sala. En cas de voler imprimir les entrades, comprades per Internet, a Taquilles s’aplicarà un cost de gestió de 2 euros per entrada. En cas de reimpressió de l’entrada venuda a les taquilles (ex.: per pèrdua de l’entrada original) també s’aplicarà l’esmentada comissió. Els abonats del Palau queden exempts d’aquest cost de gestió.

Devolució de les localitats
Les localitats no es podran canviar ni retornar. Davant de qualsevol anul·lació o ajornament dels concerts s'actuarà seguint les indicacions de cada promotor. Només els abonats dels cicles de la Fundació OC/PMC es poden acollir al servei de Butaca lliure.

L’adquisició d’una entrada a través de targeta de crèdit implica la conformitat amb les condicions de venda generals del Palau de la Música Catalana. Amb la compra d’entrades s’adquireix el dret de reserva d’una localitat en la funció o visita escollida. No s’aplicaran, doncs, devolucions en aquelles compres amb targeta de crèdit o d'altre mitjans de pagament, independentment de si s’ha gaudit o no de la sessió. 

Descomptes
És responsabilitat del comprador validar el descompte al que vol accedir abans de finalitzar la compra. En cap cas, el Palau de la Música Catalana acceptarà reclamacions per la no aplicació d’un descompte determinat després d’efectuar-se la compra.

Visibilitat de les localitats
La informació relativa a la visibilitat en el sistema de venda és orientativa. El Palau de la Música Catalana és una sala amb més de cent anys d’història, amb uns estàndards arquitectònics i acústics diferents als de l’actualitat. Per aquesta raó, el Palau jerarquitza les butaques per zones i ofereix una previsualització fotogràfica, sempre orientativa, de la butaca escollida. El comprador accepta les condicions de la localitat en el moment de realitzar la compra.

Canvis de programació
La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música es reserva el dret de fer modificacions en la programació pròpia a petició dels artistes o per motius aliens a la Fundació.

 El Palau de la Música Catalana no es fa responsable dels canvis de programa, intèrprets, horaris i / o data de la programació de promotors externs.

Canvis d'ubicació
Per causes necessàries de l'organització, tècniques i de producció es podrà reubicar al públic en localitats d'altres zones iguals o de categories superiors.

Venda fraudulenta
El Palau de la Música Catalana no es fa responsable de l'autenticitat, preu o condicions de venda d'entrades comercialitzades fora dels seus canals oficials.

Comissions
En concepte de despeses de gestió es cobrarà comissió per compra en línia, compra telefònica i reimpressió d'entrades.

Impostos
Els preus de les entrades estan exempts d’IVA, d’acord amb l’article 20.U.14 de la Llei 37/1992.

Preus dinàmics
Les tarifes de la temporada poden fluctuar amb preus dinàmics. En paral·lel a la política general de descomptes i les promocions puntuals que el Palau ofereix a través del seu butlletí electrònic, la programació també pot experimentar una pujada de preus en aquells concerts que superin el llindar del 80% d’ocupació. Registra’t al nostre butlletí per a promocions especials i afanya’t a comprar les teves entrades el més aviat possible!

Gestiona les teves entrades per internet

Gestiona el teu compte d'entrades online del Palau i descarrega les teves entrades en PDF o entrada mòbil. Podràs entrar a la sala sense cues a Taquilles!

Si vols rebre les entrades del teu abonament a casa, te les fem arribar (cost: 7 euros).

Sabies que...

— Pots comprar entrades amb descompte per internet (excepte en aquells casos que requereixin acreditació personal a Taquilles). 

— Pots bescanviar l’import de xecs regal directament en la compra de concerts per internet al final del procés de compra.

— Registra’t al nostre butlletí i rebràs ofertes i codis de promoció per activar en línia: www.palaumusica.cat/registre

 


AVISOS

Puntualitat

 • Es prega màxima puntualitat.
 • El públic que arribi un cop començat el concert haurà d'esperar la pausa indicada pel director per a poder accedir a l'interior de les sales.
 • Les portes d'entrada a les sales s'obriran mitja hora abans de l'inici del concert.
 • Per als concerts que se celebrin a la Sala de Concerts, el Palau de la Música obrirà les seves portes principals, situades al carrer Sant Pere Més Alt, una hora abans de l'inici del concert.
 • Per la resta de concerts (Petit Palau i Sala d'Assaig) l'accés del carrer del Palau de la Música, 4-6 (entrada cafeteria) estarà obert durant tot el dia de 9 a 24 h.

Espai lliure de fum
En aplicació de la Llei 28/2005, de 26 de desembre, no és permès fumar en tot el recinte del Palau de la Música.

Dret d'admissió
El Palau de la Música Catalana es reserva el dret d'admissió. La recepció del Palau de la Música posarà a disposició del públic, que ho sol·liciti, els fulls oficials de reclamació per a qualsevol queixa i/o comentari.

Interior de la sala

 • No es permet que hi hagi ningú dret ni pels passadissos durant els concerts.
 • Telefonia mòbil: cal desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d'alarmes.
 • No es poden deixar objectes repenjats a les baranes dels pisos ni dels passadissos.
 • No es pot bloquejar cap sortida d'emergència.
 • No es permet de fotografiar, filmar ni gravar dins la sala durant els concerts.
 • El personal de sala pot sol·licitar al públic les seves entrades en qualsevol moment.
 • No està permès ocupar una localitat sense l'entrada corresponent.

Avís legal
Les condicions legals genarals es poden veure as l'apartat genèric de la web  Avís legal