Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Informació general dels concerts familiars

 

Des de fa 13 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Els espectacles familiars del Palau han estat pensats i creats perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans.

El cicle Concerts Familiars al Palau inicia la temporada amb un seguit de propostes pensades especialment per gaudir de la música en família. Als tradicionals concerts que cada any omplen l’emblemàtica sala modernista i el Petit Palau, s’hi suma la nova producció Big bang Beethoven, concebuda des del Servei Educatiu del Palau amb la direcció musical d’Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica de Enrique Cabrera. Una altra de les novetats d’aquesta temporada és l’estrena de l’exitós espectacle Flamenkat a la Sala de Concerts, un concert-espectacle que a més a més d’entusiasmar a petits i gran, ha aconseguit traspassar fronteres racionals, temporals i històriques.

En aquest cicle es continuarà gaudint de tallers musicals participatius: Bim Bom, nadons al Palau (per a nadons de 0 a 12 mesos); Zig Zag, passets al Palau (per a infants d’1 a 2 anys), i Abans de néixer al Palau (per a pares i mares en estat de gestació), un viatge vers l’univers sonor del nadó a fi de fomentar-ne el vincle abans del seu naixement. D’altra banda, continuen els concerts-espectacles estrenats durant les darreres temporades: Les músiques del món, Cobla 2.0, Jazz en viu... Swing o Kantikipugui al Palau, entre d’altres.

Finalment, amb l’objectiu d’oferir una nova mirada al patrimoni arquitectònic del Palau, es proposa, just abans d’algun dels concerts familiars, un itinerari guiat adaptat per a famílies amb infants de 5 a 10 anys, per tal que també coneguin i experimentin des d’un punt de vista plàstic aquest emblemàtic edifici declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Sou convidats, doncs, a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències i experiències artístiques que faran que la música s’integri a la vida dels més petits de la casa.

Concerts gratuïts amb el carnet del Super3 excepte tallers i concerts al Petit Palau. 
* Cal presentar el carnet acreditatiu a les Taquilles i és obligatori comprar una entrada d'adult com a acompanyant.