Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Informació general dels concerts familiars

 

Des de fa 15 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Els espectacles familiars del Palau han estat pensats i creats perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans.

Enguany, presentem diferents novetats entre les quals destaquen els dos nous concerts-espectacles adreçats a nadons premiats en diversos certamens internacionals: Tocatico-tocatà amb música de Carles Santos el 21 d’octubre de 2017 i Clàssica de tots els temps el 21 d’abril de 2018, sota la direcció del músic i pedagog Paulo Lameiro. També estrenarem una nova producció pròpia, el concert-espectacle Colors i més colors, sota la dirección musical de Daniel Espasa i la direcció coreográfica de Francés Abós; en el qual ens endinsarem en l’univers arquitectònic i musical de Lluís Domènech i Montaner.

Seguirem gaudint d’altres projectes emblemàtics com Big Bang Beethoven, concert-espectacle estrenat la temporada passada dirigit per Eduard Iniesta i Enrique Cabrera; Flamenkat que ens aproparà al gènere del flamenc des d’una mirada integradora i universal; Kantikipugui al Palau interpretat pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Cobla 2.0 amb el qual redescobrirem aquesta emblemática formació instrumental; Trencadís de cançons que des de la modernitat i la tradició ens oferirà una curiosa mescla de poesía, cançó i dansa; Les músiques del mónJazz en viu…Swing!, En Jan TitellaVisitem i experimentem el Palau etc.

Amb l’objectiu d’oferir una nova mirada al patrimoni arquitectònic del Palau, es proposa, just abans d’algun dels concerts familiars, un itinerari guiat adaptat per a famílies amb infants de 5 a 10 anys, per tal que també coneguin i experimentin des d’un punt de vista plàstic aquest emblemàtic edifici declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada serà la publicació d’una nova línia editorial de llibres-cds, basats en els concerts familiars del Palau, i que té com a objectiu de seguir fomentant l’accés, la participació i la formació musical dels infants, joves i famílies. El projecte encarregat d’iniciar aquest nova col·lecció és el concert-espectacle Big Bang Beethoven.

Sou convidats, doncs, a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències i experiències artístiques que faran que la música s’integri a la vida dels més petits de la casa.