Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Gran Gala Española
Del clàssic al flamenc

Descripció

Avís

Avís 11/12/15
Els comuniquem que, segons ens ha informat el promotor, aquest concert ha estat cancel·lat.

Per procedir a la devolució de l'import de les entrades poden posar-se en contacte amb Promoconcert T.93 587 89 60

Gran gala Española

Fitxa artística

Ballet de la Escuela Bolera
Gran Orquesta Sinfónica
Rolando Saad, guitarra

Detalls

Gran Gal·la Espanyola descriu Andalusia a través de les cordes de forma meravellosa i inequívoca, portant a l'escenari el cor mateix d'Espanya. Amb una música inspirada en la pura tradició i en les millors melodies, el resplendent to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i el sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho, convertint-se en l'eix central d'un programa que fusiona el clàssic i el flamenc. 

Amb fragments deEl Amor Brujo, La vida Breve i El Sombrero de Tres Picos de Falla, Aires Gitanos iZapateado de Sarasate, Carmen de Bizet, Asturias, Granada i Sevilla d’Albéniz, Danza Andaluza de Granados, Serenata Española de Malats…, la guitarra del Gran Rolando Saad (el principal intèrpret del Concierto de Aranjuez amb més de 900 actuacions) qui és artífex d'aquest espectacle, la Gal·la Espanyola aconsegueix capturar i transmetre al públic l’esperit alegre de les obres i l’evocació d'una música que transcendeix tots els temps. Escrit per a guitarra i orquestra simfònica, la inclusió d'un ballet espanyol, com a bandera del folklore més autèntic, complementen esplèndidament un espectacle nou i de gran atractiu per a tots els públics, amb un resultat artístic extraordinari.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Gener 2016
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 53 €
Organitza:Promoconcert

Compartir