Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Franco Battiato

Descripció

Franco Battiato

Fitxa artística

FRANCO BATTIATO
Joe Patti’s Experimental Group

Franco Battiato, veu, sintetitzadors, teclats i piano
Pino Pinaxa Pischetola, electrònica
Carlo Guaitoli, piano

Detalls

Cada visita del mestre Franco Battiato és sempre un esdeveniment. La seva estimulant proposta segueix sense adocenar-se amb el pas dels anys i en els seus concerts es poden donar cita des de l´experimentació electrònica fins als himnes pop, passant pel rock i els efluvis de world music. El sicilià arribarà al Palau de la Música Catalana el dijous 12 de març.

Cantautor de pop, compositor de música clàssica i experimental, cineasta, pintor, escriptor... hi ha molt pocs artistes de l'actualitat a qui es pugui atribuir allò de l'home del Renaixement sense que soni a tòpic. Battiato -de qui resulta impossible resumir la seva trajectòria en unes poques línies- és això i molt més, un autèntic geni de la música italiana, que després d'estrenar una òpera, fer un disc de pop i col·laborar amb Antony Hegarty, torna al seu jo més avantguardista amb el projecte Joe Patti's Experimental Group (2014) on, en col·laboració amb l'enginyer de so Pino Pinaxa Pischetola, fa un recorregut per temes antics i noves composicions. Una nova mostra de la vigència del seu inesgotable talent.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Març 2015
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 56 €
Organitza:The Project

Compartir