Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Formació permanent per a mestres i professorat

El Flamenc a l'aula

Curs de formació presencial per a docents d'educació primària o secundària (dues sessions, 2 hores lectives cada dia).

Accés gratuït amb prèvia inscripció. Places limitades.

Formulari d'inscripció al curs: El Flamenc a l'aula
Dades personals
Dades de l'escola
Confirmo la meva assistència a les següents sessions:

Montse Madridejos

Montse Madridejos Mora és doctora en història de la música per la Universitat de Barcelona, especialitzada en flamenc. Ha publicat la seva tesi doctoral sobre el flamenc a la Barcelona de l’Exposició Internacional de 1929-1930 i una biografia en imatges sobre la bailaora Carmen Amaya  junt amb David Pérez Merinero. Ha donat classes d’introducció al flamenc a l’ESEM del Taller de Músics i actualment també és professora de l’assignatura Historia del flamenc a Catalunya del màster de flamenco de l’ESMUC. Té estudis de guitarra flamenca pel Conservatori del Liceu. Forma part del cos de professors de secundària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat  des de fa més de 20 anys.

Cristina González Martín

Doctora en didàctica de la música –amb premi extraordinari; màster en musicologia i educació musical; diplomada en magisteri en l’especialitat de música -amb premi extraordinari-  i titulada en el grau professional de piano. Té experiència com a docent tant en escoles de música, on fa classes de música en família, petits músics, kindermusic (música en anglès), llenguatge musical i piano, com en diverses universitats (UAB, UB i UIC) on ensenya música als futurs mestres de primària. També ha estat professora de pedagogia musical al Conservatori Superior del Liceu.