Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Exposicions del CEDOC

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català gaudeix d’un fons considerat com un dels principals centres musicals creats per una entitat civil privada a Catalunya. Dipositari d’autèntics tresors, ens descobreix amb algunes exhibicions al Foyer l’ingent patrimoni referent a la història del Palau, l’Orfeó Català i la música.

Us convidem a descobrir les seves exposicions. Accés gratuït al Foyer del Palau.

El Palau del jazz

Octubre-desembre del 2018

Una exposició amb motiu de la 50a edició del Festival de Jazz de Barcelona.

Les estrenes de compositors catalans al Palau. 1908-1960

Desembre del 2018-març del 2019

El Palau com a escenari predilecte dels compositors catalans per estrenar la seva obra: Felip Pedrell, Juli Garreta, Robert Gerhard, Enric Granados, Lluís Millet, Francesc Pujol, Pau Casals, Xavier Montsalvatge, Jaume Pahissa, Antoni Massana...

Quan l’art acompanya la música

Març- maig del 2019

El Palau i l’Orfeó han estat motiu d’inspiració de moltes obres d’art, especialment dibuixos i pintures que recullen i testimonien la relació entre els artistes plàstics i la música.

50 anys de trajectòria dels germans Claret

Juny-juliol del 2019

Gerard i Lluís Claret són testimonis privilegiats del temps que ha viscut tota una generació de músics a Catalunya. Amb una carrera fèrtil, repassem la seva biografia artística