Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Estrella Morente
Autoretrato

Descripció

Estrella Morente

Detalls

Flamenc amb solera i obert de mires

Estrella Morente recorda al seu web el concert que va donar el 2006 al Palau de la Música, dins del Festival del Mil·lenni, com un dels més memorables de la seva carrera. Torna al temple del modernisme amb el seu quart disc "Autorretrato", el més ambiciós i eclèctic de la seva carrera, amb col·laboracions de, entre d'altres, Paco de Lucia, Pat Metheny i Michael Nyman.

Estremeix sentir-la cantar el tema que l'obre, un "Pregón de las moras" que també serveix d'inici al seu concert, els versos que diuen, "ay papaíco de mi vida yo no puedo andar/se me han roto las alpargatas y me he clavado un cristal", veient a la portada a un Enrique Morente amb els palmells de les mans juntes, igual que un àngel vetllant des de la penombra per la seva filla.

Quan el disc es va publicar el seu pare ja no era amb ella per a emparar-la, és per això que el duet que fa amb ell, al "Adagio" que el tanca, es converteix en un dels moments més emotius del seu concert. Amb la seva veu serena i profunda, innovadora i contemporània, Estrella Morente és capaç de passar de la carícia al to punyent, d'unes sevillanes antigues al tumbao cubà i d'una havanera a homenatjar la Lola Flores. I ja sigui afalagada amb el toc ortodox per bulerías o en la fusió, la seva veu resplendeix com un astre del firmament flamenc.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 26 Febrer 2014
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 58 €
Organitza:Concert Studio

Compartir