Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El violí de Daniel Hope
La 'setena' de Beethoven, apoteosi de la dansa

Descripció

Daniel Hope

Fitxa artística

Orquestra de Cadaqués
Daniel Hope, violí
Jaime Martín, director

Programa

Sor: Obertura del ballet 'Cendrillion'
Bruch: Concert per a violí núm. 1 en Sol menor op.26
Beethoven: Simfonia núm. 7 en La major op. 92

Detalls

Membre fundador de l'Orquestra de Cadaqués i un dels flautistes més preuats de la seva generació, Jaime Martín s'ha consolidat en els últims anys també com un director de referència, capaç de transportar l'excelsa musicalitat de la seva flauta solista a tot el cos orquestral. Per al seu debut a BCN Clàssics compta a més a més amb un solista d'excepció, el violinista Daniel Hope, associat des de la infantesa amb un dels mites del seu instrument, Yehudi Menuhin, amb qui també hi va col·laborar d'adult. Hope serà el solista del Concert per a violí de Max Bruch, i l'Orquestra de Cadaqués interpretarà abans l'obertura del ballet Cendrillon, de Ferran Sor (que el compositor català va estrenar a Londres el 1815), i la Simfonia número 7 de Beethoven, aquella que Wagner va descriure com «l'apoteosi de la dansa», fusió perfecta de «cos i ment».

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 10 Febrer 2017
    Dv
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 59 €
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir