Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Abonaments i entrades per a joves

Abonament Jove 40% descompte

Si tens menys de 35 anys, gaudeixes de preus especials amb descomptes del 40% en les sèries clàssiques d’abonament acreditant la teva edat a les Taquilles del Palau.

 Ser abonat et permet fer ús del servei de Butaca Lliure si no pots venir a algun dels concerts del teu abonament.

 Descomptes en altres concerts de la temporada, cafeteria, pàrquing, botiga i visites guiades.

— Invitació a activitats especials i promocions en altres propostes i molts més avantatges.

Entrades individuals 30% descompte

 Si acredites a les Taquilles que ets menor de 35 anys, gaudiràs d’un 30% de descompte en la compra d’entrades de tots els cicles de la temporada del Palau.

 La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana col·labora amb el Carnet Jove (30% de descompte en concerts) i s’adhereix a programes d’estímul de consum cultural per a joves amb Escena 25 (Generalitat de Catalunya) i Quadern Cultura (Institut de Cultura de Barcelona).

Itineraris recomanats

Per iniciar-te en la millor música, el Palau t’ofereix fer un tast de la temporada amb sèries d’un número determinat de concerts a un preu especial.

Obertura. Abonament d’iniciació. Quatre concerts amb trobades divulgatives per 110 €

Deixa’t enlluernar! Et proposarem un abonament a mida en funció de les teves preferències omplint un formulari a www.palaumusica.cat/enlluernar

Grada Jove

— El Palau de la Música Catalana pot oferir entrades a un preu hiperreduït a les galeries d’orgue pocs dies abans de la celebració d’una selecció determinada de concerts.

Enregistra’t amb el teu nom, correu electrònic i codi postal a promocions@palaumusica.cat i rebràs correus electrònics amb ofertes d’última hora.