Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau, el teu escenari

Us convidem a conèixer els espais del Palau!

El Palau de la Música Catalana va ser construït entre el 1905 i el 1908 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner com a seu de l’Orfeó Català. Joia arquitectònica del Modernisme català, va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO el 4 de desembre de 1997.

Amb 600 concerts i 70 actes, així com més de 615.000 visitants l’any, el Palau constitueix actualment un punt de trobada ineludible de la vida cultural de Catalunya. A més, s’ha erigit en patrimoni simbòlic i sentimental de tot un poble que s’identifica amb la seva història.

L’edifici s’articula al voltant d’una estructura central metàl·lica recoberta de vidre, que en rebre la llum natural converteix l’edifici més significatiu de l’obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja.

Les seves característiques úniques, la constant relació amb la natura, els impressionants colors i textures, i les connotacions fantàstiques dels seus espais converteixen el Palau de la Música Catalana en un lloc singular, i cada esdeveniment, concert, acte o rodatge hi esdevé una experiència màgica i inoblidable.

Concerts i espectacles

El Palau de la Música Catalana disposa de tres sales de concerts amb diverses capacitats i característiques per acollir diferents propostes musicals en un ambient únic.

Contacte per a activitats musicals
Tel. 93 295 72 40
A/e: jbragulat@palaumusica.cat

Més informació de sales 

Actes i esdeveniments

Empreses i particulars escullen el Palau de la Música Catalana per a celebrar tot tipus d'esdeveniments culturals, socials i empresarials.

Contacte per a actes i esdeveniments
Tel. 93 295 72 63 
A/e: espais@palaumusica.cat

Més informació de sales 

Rodatges i enregistraments

Les  característiques úniques i les connotacions fantàstiques dels espais converteixen l'edifici en un lloc singular, i cada rodatge hi esdevé una experiència màgica.

Contacte per a rodatges i enregistraments
Tel. 93 295 72 19 
A/e: premsa@palaumusica.cat

Més informació de sales