Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

ECOEMBES - Orquesta de Instrumentos Reciclados de Cateura
Amb la col·laboració especial d'Antonio Orozco i Maria Toledo

Descripció

Ecoembes  orozco

Detalls

Ecoembes torna a portar a Barcelona l'Orquestra d'Instruments Reciclats de Cateura

Tota història té un començament, i aquesta té el rostre d'un violí trobat a les escombraries. Va succeir en 2006. L'escenari és el gran abocador de Cateura a Asunción, capital de Paraguai. Un lloc on els residus s'han convertit en part del paisatge i en el medi de vida per a moltes persones que es dediquen a recuperar-los.

Fabio Chávez, músic paraguaià, va tenir llavors la idea d'utilitzar aquests materials amb l'objectiu de fabricar instruments i ensenyar música als nens de la zona. Així, i d'una manera enginyosa, van començar a preparar guitarres, violins, contrabaixos o saxòfons. Vint nens, fills dels treballadors de l'abocador, van començar a tocar els instruments i es van convertir en els pioners de l'orquestra, aconseguint fer realitat el seu somni.

Amb aquest esperit i després de l'èxit de públic i mitjans de l'any passat arriba de nou a Barcelona l'Orquestra d'Instruments Reciclats de Cateura de la mà d'Ecoembes, l'organització que té cura del medi ambient coordinant el reciclatge i l'ecodisseny d'envasos a Espanya.

Tots els diners que es recaptin de les entrades es destinarà a la seva fundació, amb la finalitat de seguir mantenint el projecte social de l'Orquestra. A més, en el concert col·laboraran altres artistes espanyols i una coral de nens local.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Desembre 2015
    Dl
    20:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:15 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Músics per la pau i la integració

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir