Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Duo Zenaty Shapiro
violí i piano

Descripció

Duo Zenaty Shapiro

Fitxa artística

Iván Zenaty, violí
Sandra Shapiro, piano

Detalls

"Des del moment en què Iván Zenaty i Sandra Shapiro van pujar a l'escenari en Mixon Hall aquell dimecres a la nit, estava clar que el públic presenciava alguna cosa especial. Després d'una gira per sis ciutats d'Amèrica i Europa, el duo va ser la imatge de l'elegància sofisticada, Zenaty amb frac negre, formal i Shapiro resplendent en un vestit de nit de color gris platejat brillant. La seva música va ser encara més impressionant ". Revista Debut CLEVELAND per Frank Kuzika per Cultura Cleveland.

 

El potent duo d’Ivan Zenaty i Sandra Shapiro ha creat un gran enrenou amb la seva recent col·laboració. Es van conèixer a través del seu mutu amor i respecte per la música de cambra com passat dels seus mestres i mentors, J. Suk i L. Fleisher.

Van decidir unir les seves forces i s'han embarcat en reeixides gires a Europa i els Estats Units, el resultat ha estat immediates sol·licituds per tocar de nou i opinions de somni que han exalçat els seus "veus diferents que encaixen entre si, onades coincidents d'expressió i matisos de fraseig i el to, o l'obertura d'un espai per a si per gargotejar una línia enlluernadora. El seu so és hermètic i dominant, amb precisos aguts al principi i final de cada peça ".

Ja sigui en conjunt o individualment, Zenaty i Shapiro abasten el nivell de mestratge musical i el compromís amb el públic a través de la seva capacitat extraordinària per comunicar-se i captivar.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Març 2016
    Ds
    21:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:32 €
Organitza:Carme Picañol

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir