Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Duo Dinámico

Descripció

Duo dinámico

Detalls

La història de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa com a artistas és, sens dubte, una història fascinant i definitivament atípica. Fills de famílies humils, d'emigrants bascos i aragonesos respectivament, van trobar a la seva Barcelona natal tot el necessari per a l'èxit, que van exportar immediatament a tota Espanya i a l'Amèrica del Sud. També com a autors, productors o arranjadors, moltes de les seves obres han estat grans èxits per a d'altres artistes des de Suècia a Austràlia, o des de França al Japó.

Comencen a treballar com a productors -col·laborant amb artistes com Julio Iglesias, Camilo Sesto o Nino Bravo- així com a directors artístics per a discogràfiques. Però després de 6 anys tornen als escenaris i des de llavors no han parat de repassar una carrera marcada per l'èxit i que segueix atraient fans generació rere generació.

I és que és impossible definir en tan poques línies la importància cabdal que van tenir per al pop les composicions de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa, tant per a aquells joves que fa 50 anys cobrien les seves parets amb pòsters del Dúo Dinámico, com per  als milers de músics que, a través de les seves cançons, han influenciat.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Maig 2013
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 51 €
Organitza:Concert Studio

Compartir