Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Dia Internacional de l'Òpera
Visita al CEDOC dins les activitats de 'Òpera en ruta'

Descripció

Biblioteca Orfeó Català - visites guiades

Fitxa artística

Visita guiada al Centre de Documentació de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana.
A través d’aquesta visita podrem veure el testimoni documental de l’actuació de grans veus líriques que han actuat al Palau de la Música Catalana, posant especial èmfasi en la soprano Victòria dels Àngels. A continuació presentarà la nova temporada 2015-2016 del Palau, dedicada a les grans veus.

Cal inscriure-s’hi a l’adreça electrònica centredocumentacio@palaumusica.cat deixant els noms i un telèfon de contacte. També es pot fer al telèfon 932 957 252 en horari de dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.30 hores. Divendres de 9.00 a 14.30 hores.

Detalls

La 4a edició de L’Òpera en Ruta se celebrarà del 4 al 17 de maig a diferents equipaments del districte i aquest any se sumen entitats com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música o la Fundació Victoria de los Ángeles.

Aquesta iniciativa del Districte va néixer amb motiu del Dia Internacional de l’Òpera, i pretén divulgar i aprofundir en aquest gènere artístic, alhora que apropar-lo a tots els públics.

Durant dues setmanes es podrà gaudir de l’òpera programada en els diferents equipament, i tothom pot crear la seva pròpia ruta combinant gèneres i compartint el plaer de gaudir dels grans autors de l’òpera de tots els temps.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Maig 2015
    Dc
    10:00 h
    Centre de Documentació de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Gratuït. Aforament limitat
Organitzen:Òpera en Ruta i Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir