Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

David Russell
guitarra

Descripció

RUSSELL, David

Programa

Obres de M. Giuliani, D. Scarlatti i E. Granados, entre d'altres

Detalls


Guanyador d'un GRAMMY en 2005 pel seu CD AIRE LATINO en la categoria de millor solista instrumental en música clàssica.

David Russell és mundialment reconegut per la seva magnífica mestria musical i la seva inspirada habilitat artística, havent guanyat els més alts elogis de crítica i públic. Com a reconeixement al seu gran talent i a la seva carrera internacional, el 1997 va ser nomenat Membre de la "Royal Academy of Music" de Londres.

Ha estat el guanyador del premi Julian Bream per dos anys consecutius i de concursos internacionals de tant prestigi com, el concurs de guitarra d'Alacant, el concurs José Ramírez de Santiago de Compostel·la, l'Andrés Segovia de Palma de Mallorca, el Concurs de guitarra de Benicàssim , així com el premi Francisco Tárrega.

David Russell passa la major part de l'any de gira pel món, apareixent regularment en prestigioses sales d'importants ciutats, com ara Nova York, Londres, Tòquio, Los Angeles, Madrid, Toronto o Roma.

El New York Times va escriure sobre la seva actuació: "... El Sr Russell va fer evident el seu mestratge, sense desviar-se mai d'una interpretació que col·loca els valors musicals per sobre de la mera exhibició. Va ser evident per al públic al llarg del recital que el Sr Russell posseeix un talent d'extraordinària dimensió ".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Novembre 2013
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 32 €
Organitzen:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i Poema, SL

Compartir