Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Cor Novaura de Barcelona
Jazz i cultures

Descripció

logo Festival Simfònic

Detalls

Cor Novaura de Barcelona

El cor Novaura de Barcelona és un cor de noies que es va fundar al setembre del 2009 de l'iniciativa de cantaires que tenien molta energia i ganes de continuar cantant quan es va acabar el Cor Aura de l'Escola de Música del Palau.
Actualment el conformen un total de 18 noies d'edats compreses entre els 16 i 35 anys. La directora és Glòria Fernández, cantant i directora també del Cor Mitjans de l'Orfeó Català.
El Cor Novaura ha actuat a diversos escenaris de Catalunya i a Londres, amb repertoris molt diversos, des de músiques tradicional d'aquí i d'altres cultures, fins a música dels nostres dies.


Festival SIMFONIC: 100 concerts simultanis i gratuïts a 100 racons emblemàtics de Catalunya

  • 5.000 músics de les escoles de música  posen la banda sonora a les nostres ciutats.
  • Enguany, les províncies de Girona i Lleida se sumen a l'acte conjuntament amb la ciutat de Barcelona.
  • 'Els Pets' són els padrins d'aquesta tercera edició.

Després de dues edicions del Barcelona CIUTAT-CONCERT el Festival es planteja un nou i il·lusionant repte amb el nom de Festival SIMFONIC: estendre's arreu de Catalunya i duplicar el nombre de concerts, el mateix dia,  a la mateixa hora i a diferents ciutats.

El proper dissabte 8 de juny, a la mateixa hora i a diferens llocs emblemàtics d'arreu de Catalunya més de 5.000 alumnes d'escoles de música transformaran Catalunya  en un concert gegant en aquesta edició del Festival SIMFONIC.

A les 18 h, més de 100 concerts gratuïts i simultanis tindran lloc als diferents espais emblemàtics del país, amb una programació oberta que inclourà tots els estils musicals.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 8 Juny 2013
    Ds
    18:00 h
    Foyer del Palau de la Música

Informació de l'obra

Preus:Gratuït
Organitza:SIMFONIC: Festival de concerts simultanis.

Compartir