Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concerts i espectacles

El Palau de la Música Catalana disposa de tres sales de concerts amb diverses capacitats i característiques per acollir diferents propostes musicals en un ambient únic.
Contacte per a activitats musicals
Tel. 93 295 72 40
A/e: jbragulat@palaumusica.cat


Sala de Concerts

La Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana esdevé escenari privilegiat per a tot tipus de música: simfònica, cambra, coral, jazz, música moderna, flamenc, etc. La sala modernista acull algunes de les temporades musicals més prestigioses de Barcelona, així com festivals de renom internacional, tot oferint al públic una doble experiència: gaudir de música i arquitectura en un entorn únic al món.

Veure característiques


Petit Palau

El Petit Palau és una sala moderna i polivalent amb un aforament de 538 localitats. Amb una acústica excel·lent, la sala és especialment apta per a concerts de música de cambra i també per a altres propostes artístiques de proximitat amb el públic.

Veure característiques