Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert per a piano núm. 2, Rachmaninov;

Descripció

Rachmaninov

Fitxa artística

Orquestra Simfònica Estatal Ucraïnesa
Alexei Grynyuk, piano

Detalls

CONCERT PER A PIANO Nº2

És l'obra més cèlebre de Serguei Rachmaninov, una peça clau que va significar el seu retorn triomfal després de tres anys d'absència creativa. En desembre de 1900 el músic rus estrena el segon i tercer moviment amb tant d'èxit que un any després compon la primera part i la presenta en concert el 9 de novembre de 1901.
En aquesta composició, la impetuositat juvenil de les primeres obres de Rachmaninov dona pas a harmonies puntoses i melodies líriques i intenses. Transmitent, així l'esperit emotiu, melancòlic i apassionat de qui està considerat l'últim compositor romàntic, hereu de Liszt i Tchaikovsky.
Concert per piano núm. 2 està present en pel·lícules com "Breu trobada", de David Lean, o "La temptació viu a dalt", de Billy Wilder.

 

SIMFONIA NÚM. 9

La Simfonia núm. 9, o del Nou Món, composta per Antonin Dvorák a Estados Unidos el 1893 està inspirada tant en les melodies del folklore americà com en la música popular del país, Txecoslovàquia. La peça inspirada en el poema èpic "El cant de Hiawatha" de Henry Wadsworth Longfellow està considerada, juntament amb "Quartet en fa menor", la seva obra més famosa.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Desembre 2013
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 23 a 50 €
Organitza:Promoconcert

Compartir