Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert In Memoriam Sir Neville Marriner
Augustin Hadelich / Jaime Martín

Descripció

Avís

Avís (03/10/12016)
Sir Neville Marrinerens ha deixat a la matinada del diumenge 2 d'octubre, a l'edat de 92 anys. Per aquesta raó, l'Orquestra de Cadaqués estarà dirigida pel seu director titular, Jaime Martín.

Jaime Martin

Fitxa artística

Orquestra de Cadaqués
Augustin Hadelich, violí
Jaime Martín, director

Programa

Sor: Obertura del ballet "Alphonse et Leonore”
Mendelssohn: Concert per a violí i orquestra en Mi menor, op.64 
Beethoven: Simfonia núm. 2 en Re major, Op. 36

Detalls

[Aquest és el text original escrit abans de la mort de Sir Neville Marriner, el passat 2 d'octubre. El mantenim en el seu honor i així mateix com a record del seu immens llegat.]
Sir Neville Marriner, un gegant de la música clàssica i un dels directors d'orquestra que més ha arribat a l'imaginari popular (des de la fundació de l'Academy of St Martin in the Fields el 1958 fins a la seva cabdal participació en la banda sonora de la pel·lícula de Milos Forman Amadeus, el 1984), té des de fa anys una relació privilegiada amb l'Orquestra de Cadaqués. El programa d’aquesta nit es completa amb un solista d'impacte, el violinista recent guanyador d'un Grammy Augustin Hadelich, protagonista del Concert per a violí de Mendelssohn, i amb la Simfonia número 2 de Beethoven, compositor que és el cordó umbilical de BCN Clàssics aquesta temporada 2016-17.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 19 Octubre 2016
    Dc
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 69 €
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir